full screen background image
Keresés
2020 február 23 - vasárnap
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Fokozott ellenőrzést tartott a rendőrség Szekszárdnál – videóval

Fokozott ellenőrzést tartott a rendőrség Szekszárdnál – videóval

2019.03.21. Az elsőbbség meg nem adása miatt a hosszú hétvégén történt balesetben hárman súlyosan, ketten könnyebben megsérültek a 6-os és a 63-as számú út kereszteződésében. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai a további balesetek megelőzése érdekében szerdán fokozott ellenőrzést tartottak az érintett útszakaszon.

A hétvégén öt személy sérült meg egy balesetben a 6-os és a 63-as számú főút kereszteződésében, mert az egyik járművezető a STOP tábla jelzése ellenére hajtott ki az alárendelt útról.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai a további balesetek megelőzése érdekében szerdán fokozott ellenőrzést tartottak az érintett útszakaszon. A rendőrök elsősorban az elsőbbségi jog betartását ellenőrizték. A nap folyamán voltak, akik a biztonsági övüket nem kapcsolták be, akadt olyan is, aki a kötelező haladási irány jelzőtábla ellenére a tiltott útszakaszra hajtott, de még ittas járművezetés miatt is szankcionáltak egy gépkocsivezetőt. A rendőrök egy pótkocsi rendszámát is elvették, mert azt korábban kivonták a forgalomból. Az érintett kereszteződésben az ellenőrzés idején is többen a STOP tábla jelzése ellenére megállás nélkül hajtottak a kereszteződésbe.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy minden esetben a közlekedési szabályok betartásával közlekedjenek, hogy a hasonló balesetek elkerülhetőek legyenek.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close