full screen background image
Keresés
2021 szeptember 17 - péntek
  • :
  • :

Fokozottan balesetveszélyes helyzetet idézett elő két férfi Tamásiban

Fokozottan balesetveszélyes helyzetet idézett elő két férfi Tamásiban

2017.09.12. Fokozottan balesetveszélyes helyzetet idézett elő két helyi férfi Tamásiban. A rendőrség vádemelési javaslattal zárta az ügyben indított nyomozást.

A 47 éves és a 40 éves férfi 2017. július 6-án hajnalban Tamásiban, a Szabadság utcában elmozdították a helyükről az útfelújítás miatt kihelyezett, a csatornanyílások szintkülönbségét jelző táblákat, és azokat az úttestre tették. A két férfi cselekményével fokozottan balesetveszélyes helyzetet idézett elő – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki mindkettejüket, melynek során beismerték a bűncselekmény elkövetését. Az eljárás során szabadlábon védekezhetnek.

A Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére átadták.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az úttest környezetében elhelyezett táblákat, egyéb jelzéseket soha ne mozdítsák el, ne változtassák meg a helyüket, mivel ezzel akár életveszélyes helyzetbe is sodorhatják a közlekedés résztvevőit.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close