full screen background image
Keresés
2018 december 10 - hétfő
  • :
  • :

Fölszállott a páva – Karácsonyi Anna és Szombat Sára a középdöntőben

Fölszállott a páva – Karácsonyi Anna és Szombat Sára a középdöntőben

2015.12.09. A Fölszállott a páva pénteki középdöntőjében lép fel a bartinás Karácsonyi Anna és Szombat Sára. Nézzék a műsort és segítsék szavazatukkal a szekszárdi néptánc együttes versenyzőit.

2018hirdetés

Anna és Sára táncos pár kategóriában jutott tovább a Duna TV és a Hagyományok Háza tehetségkutató versenyének november 13-i elődöntőjében. Bogyiszlói ugróst és friss csárdást mutattak be jellegzetes bogyiszlói népviseletben. Produkciójukat a maximálisan adható hatvan ponttal díjazta a szakmai zsűri.

A szekszárdi táncosok ezúttal a Fölszállott a páva második középdöntőjében mutathatják be tehetségüket. A műsort december 11-én pénteken 19:35-től kezdi el sugározni a Duna Televízió. A Bartina Néptánc Együttes arra kéri a szekszárdiakat, környékbelieket és mindenkit, akinek a tetszését elnyeri Anna és Sára produkciója, hogy szavazatával segítse szekszárdi táncos párt.

Mint azt nemrég megírtuk, a Bartina gyermekcsoportja a december 4-n megtartott első középdöntőben már bejutott a Fölszállott a páva döntőjébe, melyet december 18-án rendeznek meg. Az együttes a zsűritől 59 pontot kapott, amivel holtverseny alakult ki a táncegyüttesek kategóriájában, mivel a százhalombattai Pesovár Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Iskola csapata, a Cseppforrás Néptáncegyüttes is ugyanennyi pontot kapott. Sebő Ferencnek kellett döntenie, végül a szekszárdi Bartina Néptánc Egyesület gyermekcsoportja jutott tovább.

A szintén bartinás Sándor Zsigmond is színpadra lépett az első középdöntőben. Remekül teljesített és 58 pontot szerzett, ám versenytársa egy ponttal többet kapott, így Zsigmond nem jutott tovább kategóriájában.

Ugyancsak remek teljesítményt nyújtott, ám így sem jutott tovább a bartinás Bajusz Panna és Sándor Benjamin, a Bartina Néptánc Egyesület két táncosa a tehetségkutató műsor november 27-i elődöntőjében, táncos pár kategóriában.
Read previous post:
Close