full screen background image
Keresés
2018 december 10 - hétfő
  • :
  • :

Fölszállott a páva – a győzelembe táncolhatja magát a Bartina

Fölszállott a páva – a győzelembe táncolhatja magát a Bartina

2015.12.16. Pénteken tartják a Fölszállott a páva tehetségkutató verseny döntőjét, melyen a Bartina Néptánc Együttes gyermekcsoportja is fellép. Szurkoljon Ön is a Bartinának a DUNA TV élő közvetítése alatt a PLACC-on.

2018hirdetés

A Bartina gyermekcsoportja sárközi táncokat mutatott be az elődöntőben, ahonnan maximális pontszámmal jutott tovább. A csoport a középdöntőben bukovinai táncokkal lépett színpadra és egy pont híján a lehető legtöbb pontot gyűjtötte be. Ám így is holtverseny alakult ki a százhalombattai Pesovár Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Iskola Cseppforrás Néptáncegyüttes csapatával. Sebő Ferencnek kellett döntenie, végül a szekszárdi Bartina Néptánc Egyesület gyermekcsoportja jutott tovább.

A Bartina Néptánc Egyesület Facebook oldalán azt írta,  hogy a döntőre bogyiszlói táncokkal készülnek.

A döntő ideje alatt közös szurkolást rendeznek a Piactéren található Placc Ifjúsági Közösségi Téren. A péntek este fél nyolckor kezdődő élő műsort kivetítőn lehet majd követni, a belépés ingyenes. A Bartina gyermekcsoportja a nézők támogató szavazataira is számít. Szavazni SMS-ben lehet a 12-es kóddal az alábbi telefonszámok bármelyikén: +36 20 44 22 999; +36 30 44 22 999; +36 70 44 22 999.

Mint arról korábban már írtunk, a szintén bartinás Szombat Sára és Karácsonyi Anna, valamint Sándor Zsigmond a tehetségkutató verseny középdöntőjéig jutott táncos pár, illetve táncos szólista kategóriában.  Az ugyancsak bartinás Bajusz Panna és Sándor Benjamin szintén táncos pár kategóriában indult és az elődöntőig volt versenyben. A gyermekcsoporttal azonban mindannyian a döntőbe jutottak.

A képen a Bartina Néptánc Együttes gyermekcsoportja a Fölszállott a páva középdöntőjében. Fotó: Lumidance (Facebook.com/lumidance)

A műsor adásait visszanézheti a Mediaklikk.hu oldalon – kattintson!

 
Read previous post:
Close