full screen background image
Keresés
2021 október 18 - hétfő
  • :
  • :

Folytatódik a DADA program Tolna megyében

Folytatódik a DADA program Tolna megyében

2020.02.08. A bonyhádi prevenciós szakember a nagymányoki általános iskolásokat látogatta meg.

A DADA program célja, hogy a gyermekek mindig fel tudják ismerni a veszélyhelyzeteket, ezeket átgondolva felelősen tudjanak döntéseket hozni, és fel tudják mérni magatartásuk és cselekményeik következményeit, meg tudják állapítani a helyes és helytelen közötti különbséget annak érdekében, hogy ne váljanak sem áldozattá, sem elkövetővé – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A Bonyhádi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa, Baranyai Brigitta rendőr őrnagy 2020. február 7-én a nagymányoki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola harmadikos és ötödik osztályos tanulóit látogatta meg.

A programban résztvevő diákok ajánlásokat hallhattak a bűncselekmények megelőzése érdekében, valamint olyan bűnmegelőzési információkkal is gazdagodhattak, amelyek segítségével csökkenthetik a sértetté válás kockázatát.

A prevenciós szakember az előadásokat interaktív foglalkozás keretén belül, bűnmegelőzési kisfilmek vetítésével színesítette. Az órák végén az előadó készséggel válaszolta meg a gyerekek kérdéseit.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close