full screen background image
Keresés
2020 október 29 - csütörtök
  • :
  • :

Fontos mérkőzés vár szombaton a KSC Szekszárdra

Fontos mérkőzés vár szombaton a KSC Szekszárdra

2019.03.15. Az Aluinvent DVTK együttesét fogadja szombaton a KSC Szekszárd.

Majdnem két hét telt el azóta, hogy a Magyar Kupában fényesen csillogó ezüstérmet szerzett a KSC Szekszárd. Azóta volt mit kipihenni, hiszen a nemzetközi szereplés, a bajnoki mérkőzések és a Magyar Kupa döntő rengeteg energiát kivett a lányokból.

A csapat szombaton 18 órától azonban újult erővel fogadja az Aluinvent DVTK együttesét. A két csapat ugyanolyan mérleggel – 15 győzelem, 4 vereség – áll a tabellán, ezért a találkozó győztese óriási lépést tesz az alapszakasz második helyéért.

A miskolci gárda és szurkolói is nagyon készülnek az összecsapásra. Jelezték, hogy mintegy 70-80 drukker érkezik Szekszárdra, ami nem mindennapi a magyar női kosárlabda bajnokság életében és a mérkőzés tétjét is jelzi. A nagy létszámnak megfelelően a mérkőzésen biztonsági intézkedéseket vezetnek be. A főbejárattól jobbra eső, nézőtér mögötti folyosót lezárják, azt csak a vendégszurkolók használhatják majd, a vendég kispad mögötti szektor háromnegyede a miskolci szurkolóknak lesz elkülönítve.

A mérkőzés felvezetéseként a klub ismét elkészítette ELŐ/JÁTÉK című beharangozó videóját, amelyben minden fontos információ megtekinthető, amit az összecsapásról tudni kell.

Forrás: KSC Szekszárd
Read previous post:
Close