full screen background image
Keresés
2018 december 15 - szombat
  • :
  • :

Fotópályázatot hirdet a szegénységről a Katolikus Karitász

Fotópályázatot hirdet a szegénységről a Katolikus Karitász

2016.07.30. A szegénység (h)arcai címmel hirdet a szegénységet, a segítségnyújtás lehetőségeit bemutató fotópályázatot a Katolikus Karitász.

2018hirdetés

A pályaművek megörökíthetik a szegénységben élők mindennapos küzdelmeit, lehetnek nyomorban, nehéz körülmények között élők portréi vagy bemutathatják a 25 éve újjáalakult Katolikus Karitász embersegítő munkáját – tájékoztatta a segélyszervezet pénteken az MTI-t.

A Katolikus Karitász szeptember 16-ig várja a pályázatokat, a pályázók lehetnek amatőr és profi fényképészek is, a részvétel alsó korhatára 14 év. Egy pályázó legfeljebb öt művet küldhet be.

A zsűri által kiválasztott 12 legjobb képből készül el a Katolikus Karitász 2017-es évi falinaptára, amelyet 15 ezer példányban nyomtatnak. Ezenkívül a legjobb képekből kiállítást is rendeznek, amelyet október 17-én, a Szegénység elleni küzdelem világnapján nyitnak meg.

A legjobbnak ítélt első három helyezett ötven-, harminc-, illetve tizenöt ezer forintos ajándékcsomagot kap. További információk és a pályázás feltételei a segélyszervezet honlapján, a www.karitasz.hu oldalon olvashatók.

MTI

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close