full screen background image
Keresés
2021 május 14 - péntek
  • :
  • :

Fotópályázatot hirdetett a Bátaszékért Marketing Nonprofit Kft.

Fotópályázatot hirdetett a Bátaszékért Marketing Nonprofit Kft.

2017.03.19. „Az én Bátaszékem” címmel fotópályázatot hirdet a Bátaszékért Marketing Nonprofit Kft.

A jelentkezőktől olyan fotósorozatot várnak, amelyben a fotográfus Bátaszék város természeti és épített környezetét, hagyományait, kulturális eseményeit mutatják be. A pályázók képeken jelenítsék meg a városhoz fűződő érzéseiket, érzelmeiket, személyes kötődésüket. Mindenki csak saját fotókkal pályázhat, a fotósorozat minimum 15 különálló képből álljon. A pályázatokat elbírálását szakmai zsűri végzi, nevezési díj nincs.

A pályázók személyes adataikat, a képcímeket és képaláírásokat a fotók rendelkezésre bocsájtásakor adják meg. Tudomásul veszik, hogy a nagyfelbontású képek közül a kiválasztottak kiállításra kerülnek. Hozzájárulnak a fotók szabad – nem kereskedelmi – felhasználásához. Ehhez térítésmentes hozzájárulási nyilatkozat megadása kötelező.

A fődíj nyertese fotósorozat kiállításra kerül a bátaszéki Petőfi Sándor Művelődési Ház kiállító termében. A kiállítással kapcsolatos összes költséget a Bátaszékért Marketing Nonprofit Kft. vállalja.

Bátaszék Város Önkormányzata lehetőséget ad a város honlapján közönségszavazásra. A 2017. június 1-9-ig közzétett pályamunkák közül a legtöbb szavazatot szerző fotó kapja a különdíjat. A közönségdíj nyertese bemutatkozási lehetőséget kap a bátaszéki Cikádor újságban és a Cikádor Magazinban.

A pályamunkákat kizárólag digitális formában, pendrive-on, DVD-n lehet leadni személyesen, vagy postai úton a következő címre: 7140 Bátaszék, Hősök tere 7., illetve a muvhazbataszek@gmail.com e-mail címre.

Nevezés technikai feltételei:
File típus: JPEG, a legmagasabb képminőséggel elmentve
A kép hosszabbik oldala: 4000 pixel

Pályázati naptár:
A pályázat benyújtásának határideje: 2017. május 31.
A zsűrizés időpontja: 2017. június 9.
A pályázók értesítése:2017. június 16.
Ünnepélyes kiállításmegnyitó: 2017. július 1.

További információk:
Ócsai Krisztina, Bátaszékért Marketing Nonprofit Kft.
Bátaszék, Szent István tér 7.
Tel: 74 493 690
E-mail: muvhazbataszek@gmail.com

Forrás: bataszek.hu. Fotó: Retkes Tamás
Read previous post:
Close