full screen background image
Keresés
2019 augusztus 15 - csütörtök
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Fülemülék Éjszakája a Balassa János kórház parkjában

Fülemülék Éjszakája a Balassa János kórház parkjában

2019.05.08. Az idén is megtartja a Fülemülék Éjszakáját pénteken a Tolna Megyei Balassa János Kórház és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Szekszárdi Csoportja.

A tartalmas családi időtöltésnek is kiváló programot a Balassa János Kórház parkjában, a megyeszékhely legnagyobb zöldterületén tartják meg pénteken 17 és 20 óra között. A programot a kórház természetvédelem iránt elkötelezett, aktív természetvédő és természetfotós orvosai, valamint az MME helyi csoportjának tagjai vezetik.

A program részeként 17 órától vetítéses előadás lesz látható és hallható Péntek László Attila biológus előadásában „Az év kétéltűje, a foltos szalamandra” címmel. Az előadást, melyet a kórház „lila épületének” földszintjén tartanak meg, az MME Szekszárd Csoportjának májusi programjaként is szolgál. Ezt követően – 18 órától – sétára, madárgyűrűzésre, -befogásra és odúellenőrzésre várják az érdeklődőket a kórház parkjába.

További információ: dr. Kis Ernő 74/501-589, vagy 20/972-0011

A képen a tavalyi rendezvényen meggyűrűzött barátposzáták láthatók. Fotó: dr. Almási István

Forrás: Tolna Megyei Balassa János Kórház


Tolna Megyei Balassa János Kórház
ElőzőSúlyos szekszárdi baleset okozója ellen javasolnak vádemelést KövetkezőPéntekig várja az óvodások és iskolások pályázatait a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság


Read previous post:
Péntekig várja az óvodások és iskolások pályázatait a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

2019.05.08....

Egy quadot is elvitt a tolvaj

2019.05.08....

Close