full screen background image
Keresés
2021 május 15 - szombat
  • :
  • :

Gemencbe várják a természetfotózás szerelmeseit

Gemencbe várják a természetfotózás szerelmeseit

2017.10.03. Krizák István természetfotóstól hallhatnak előadást, majd Gemenc rejtett területein készíthetnek fényképeket azok, akik szombaton részt vesznek a Gemenc Zrt. Védett fények elnevezésű természetfotós rendezvényén.

A természet ezernyi arcát mutatja fel ősszel Európa legnagyobb összefüggő ártéri erdeje. Éppen ezért Gemenc ideális helyszín a természetfotózáshoz. Védett erdőrészletek, csodálatos és különleges természeti formák fedik fel őszi pompájukat mindazok előtt, akik részt vesznek szombaton Pörbölyön, a Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központja által szervezett természetfotós rendezvényen.

Az eseményen az érdeklődők a természetfotózás eszközeiről, módszereiről hallgathatnak előadást Krizák István természetfotóstól, majd a Gemenci Erdei Vasút szerelvényével a Grébec-Dunáig utaznak, ahol terepi program keretében bejárják a Gemenci erdő rejtett területeit. A túra után visszautaznak a résztvevők Pörbölyre, ahol megtörténik a kirándulás során készített fotók vetítése és értékelése, a friss élmények és tapasztalatok cseréje.

További részleteket itt talál – kattintson!

Forrás: Gemenc Zrt. Fotó: Csiszár Angéla
Read previous post:
Close