full screen background image
Keresés
2021 augusztus 2 - hétfő
  • :
  • :

Gemenci Erdei Vasút – indul az első járat

Gemenci Erdei Vasút – indul az első járat

2018.01.26. Az egész évben menetrend szerint közlekedő Gemenci Erdei Vasút szerelvényei idén 2018. január 27-én indulnak el először. A téli-tavaszi menetrendi időszakban (2018. január 27. – március 30.) Pörböly és Malomtelelő között járnak a vonatok.

2018. január 27. és február 25. között 11:00 órakor indul a vonat a szombati és vasárnapi napokon az Ökoturisztikai Központból. Február 26-tól kedd és szerda kivételével minden nap elindul Pörbölyről a 11:00 órási járat. Március 3-tól március 25-ig hétvégén és ünnepnapokon 13:35 órakor is indulhat vonat Pörbölyről, de ez a szerelvény „különrendeletre” közlekedik, ami azt jelenti, hogy Pörbölyről csak akkor indul el, ha van felszálló utas, illetve ha van olyan utas, aki előzetesen jelezte, hogy Lassiból vagy Malomtelelőből ezzel a vonattal térne vissza Pörbölyre.

A gyalogos turisták mellett minden szerelvény alkalmas kerékpárok szállítására is, valamint csatlakoztatható a kerekesszékek felemelésére alkalmas, lifttel felszerelt, akadálymentesített vagon is.

Részletes menetrend – kattintson!

További információ az éves menetrendről – kattintson!

Forrás: Gemenc Zrt.
Read previous post:
Close