full screen background image
Keresés
2021 augusztus 3 - kedd
  • :
  • :

Gyorsan elfogták a rendőrök a cserbenhagyót

Gyorsan elfogták a rendőrök a cserbenhagyót

2019.08.23. Négy órán belül elfogták a tamási rendőrök azt a 37 éves nőt, aki a gyanú szerint balesetet okozott, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendelkezésre álló adatok alapján csütörtökön 16 óra 14 perckor a 65-ös számú főúton Iregszemcse belterületén egy piros Mazda típusú személygépkocsi közlekedett egy egyenes útszakaszon, majd áttért a bal oldali forgalmi sávba, és a szemből szabályosan közlekedő személyautónak ütközött. A baleset bekövetkezése után a Mazda vezetője helyszínt az adatainak hátrahagyása, valamint megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta. A baleset következtében a vétlen autó vezetője megsérült.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg az érintett jármű és vezetőjének felkutatását. A széleskörű adatgyűjtés kevesebb, mint négy óra alatt eredményre vezetett.

Fornádpusztánál, csütörtökön 22-én 20 óra 10 perckor intézkedés alá vonták a 37 éves tamási nőt, akit előállítását követően gyanúsítottként kihallgattak. A nő beismerő vallomást tett.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close