full screen background image
Keresés
2021 október 22 - péntek
  • :
  • :

Rejtekhelyen tartotta, mégis megtalálták a dombóvári rendőrök

Rejtekhelyen tartotta, mégis megtalálták a dombóvári rendőrök

2017.01.18. Gyulaji betörés elkövetőit állították elő és hallgatták ki gyanúsítottként a dombóvári rendőrök.

Egy gyulaji férfi tett bejelentést a rendőrségen miután 2017. január 12-én ismeretlenek bementek a lakóházába, majd onnan egy laptopot, egy fűrészgépet, italt, valamint élelmiszert loptak el. A rendőrök a helyszínre vonultak, majd az adatgyűjtést és a szemlét azonnal megkezdték.

A Dombóvári Rendőrkapitányság a történtek miatt nyomozást rendelt el lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen elkövetők ellen – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként házkutatást tartottak egy 47 éves gyulaji férfi ingatlanában, amelynek során a lopásból származó fűrészgépet egy kialakított rejtekhelyen megtalálták és lefoglalták. A rendőrök házkutatást tartottak egy 26 éves helyi férfinél is, amelynek során a lopott laptopot is megtalálták. A bűncselekménnyel gyanúsítható két férfit előállították.

A rendőrök mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A bűncselekmény elkövetését beismerték, szabadlábon védekezhetnek. Az ügyben a további eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.
Read previous post:
Close