full screen background image
Keresés
2019 április 21 - vasárnap
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Tragédia a 6-os úton: ittas lehetett a sofőr, életveszélyben az anya

Tragédia a 6-os úton: ittas lehetett a sofőr, életveszélyben az anya

2016.08.08. Életveszélyes állapotban van az a tolnai anya, aki családjával szombat reggel szenvedett tragikus kimenetelű balesetet a 6-os számú főúton, Sötétvölgy közelében. A pénzszállító – mellyel a család kocsija frontálisan ütközött – vezetője ittas lehetett.

Mint azt korábban megírtuk, a balesetben egy 3,5 éves gyermek életét vesztette, a család másik négy tagját súlyos, illetve életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Hivatalosan meg nem erősített, de biztos forrásból származó információnk alapján az anya, akit Pécsen ápolnak, jelenleg is válságos állapotban van.

A TV2 Tények című műsora vasárnap este arról adott hírt, hogy a családapa több műtéten esett át és lélegeztetőgépen van, őt a szekszárdi kórházban ápolják. A műsorban az is elhanzott, hogy az életben maradt 13 és 15 éves lányok gerincsérülést szenvedtek, de állapotuk stabil. A baleset rájuk gyakorolt hosszútávú következményei azonban egyelőre ismeretlenek. A TV2 úgy tudja, hogy a nagyobbik, 15 éves lány végig eszméleténél volt, állítólag öccse pulzusát is megvizsgálta a baleset után.

A műsorban idézték az egyik szemtanú által elmondottakat is. Ő arról nyilatkozott, hogy a pénzszállító tért át a szemközti sávba. A Tényekben arról is beszámoltak, hogy a pénzszállító vezetője, aki csak könnyű sérülést szenvedett, ittas lehetett.

Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Kadarka.net kérdésére arról tájékoztatta portálunkat, hogy a pénzszállító vezetőjén elvégezték az alkoholtesztet. Ennek eredményéről azonban egyelőre a rendőrség nem nyilatkozik, így Huszti Gábor azt sem erősítette meg, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott. A szóvivő a Tények azon értesülését sem tudta megerősíteni, hogy a pénzszállító tért át a szemközti sávba. Mint közölte, mindkét jármű a bal elejével ütközött össze. A részletek tisztázása érdekében továbbra is  vizsgálják a baleset pontos körülményeit.

Tolnán is arról beszélnek az emberek, hogy a pénzszállító jármű vezetője ittas volt.

Huszti Gábor elmondta, hogy a család Szekszárd irányából tartott Bonyhád felé és a gyermekek, akik a személyautó hátsó ülésén utaztak, be voltak kötve. Az ügyben a rendőrség büntetőeljárást indított – tudatta.

Úgy tudjuk, hogy a köztiszteletnek örvendő tolnai család örökbe fogadta a három gyermeket, akik közül a legkisebb, a 3,5 éves kisfiú a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság




Read previous post:
Élelmiszert akart lopni egy férfi Dombóváron

2016.08.08....

Close