full screen background image
Keresés
2021 július 23 - péntek
  • :
  • :

Fiatal férfiak vesztették életüket a 6-os úton – videóval

Fiatal férfiak vesztették életüket a 6-os úton – videóval

2020.02.10. Ketten vesztették életüket abban a közlekedési balesetben, mely hétfő reggel történt a 6-os számú főúton, Dunaszentgyörgy közelében.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt hétfő reggel 7 óra 2 perc körül a 6-os számú főúton, Dunaszentgyörgy közelében. Egy fehér színű kisteherautó közlekedett a főút 119-es kilométerszelvénye közelében, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, és frontálisan nekiütközött a szemből közlekedő Skodának. A balesetben mindkét jármű vezetője – egy 35 éves gyöngyösmelléki és egy 22 éves paksi férfi – a helyszínen életet vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. Kerülni az út melletti földutakon lehetett. A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom  – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A balesethez a paksi és a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották – tájékoztatott honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Read previous post:
Close