full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Halálos baleset történt a 65-ös számú főúton

Halálos baleset történt a 65-ös számú főúton

2019.08.23. Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt péntek délelőtt a 65-ös számú főúton.

Egy gépkocsi közlekedett a 65-ös főút 38-as kilométerszelvényében Tamási irányából Szakály felét, amikor a jármű vezetője egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát autója felett, kisodródott és egy napraforgótáblában állt meg. A jármű vezetője kiesett az autóból, a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendelkezésre álló adatok alapján a sofőr nem használta a biztonsági övét – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon előbb teljes útlezárás volt érvényben, majd a korábbi teljes útlezárást követően az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett félpályán megindult. A baleset helyszínelése és a műszaki mentés véget ért, a főúton a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy a biztonsági öv használatának lakott területen belül és kívül egyaránt nagy szerepe van. Szerepük a sérülések következményeinek csökkentésében jelentős. Baleset esetén növelik a vezető és az utasok túlélési esélyeit, nem ritkán megóvják őket a sérülésektől is.

* A kép illusztráció

Videó: TMRFK
Read previous post:
Close