full screen background image
Keresés
2020 május 24 - vasárnap
  • :
  • :

Halálos frontális baleset történt az M9-esen

Halálos frontális baleset történt az M9-esen

2018.01.29. Egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült hétfő délután, amikor összeütközött két személyautó az M9-es gyorsforgalmi úton, Bogyiszló közelében.

A balesetben két személygépkocsi ütközött össze frontálisan, melynek következtében az egyik gépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, egy személy pedig az elsődleges adatok szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben. A Szekszárd irányából Baja irányába közlekedők az  M6-os  autópálya vagy a 6-os számú főút felé, míg a Szekszárd irányába közlekedők az 51-es út felé kerülhettek – tájékoztatott honlapján a rendőrség.

A balesethez a szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat A baleset halálos áldozatát és a súlyos sérültet is a szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltók vágták ki a roncsokból – közölte honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalan.

Fotó: TMRFK