full screen background image
Keresés
2021 június 15 - kedd
  • :
  • :

Halálos és súlyos baleset is történt Tolnában

Halálos és súlyos baleset is történt Tolnában

2019.07.29. Összesen tizenegy – közte egy halálos és egy súlyos kimenetelű – balesetnél intézkedtek a rendőrök hétvégén Tolna megyében – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Súlyos sérüléses baleset szombaton a 6-os számú főút 155-ös kilométerszelvényénél az esti órákban, amikor a 6-os számú számú főútra egy földútról kanyarodó jármű vezetője nem biztosított elsőbbséget a főúton közlekedő autó vezetőjének és összeütköztek. A baleset következtében a védett úton haladó jármű vezetője súlyosan megsérült.

Mint azt megírtuk, a 65-ös számú főút 12-es kilométerszelvénye közelében, Zomba belterületén szombaton a délelőtti órákban motorkerékpárral közlekedett egy szekszárdi férfi, amikor elveszítette uralmát járműve felett, letért az útról és egy benzinkút ár-hirdetőtáblájának csapódott. A helyszíni adatgyűjtés során kiderült, hogy a motoros a tragédia előtt több személygépkocsit előzött meg egy keréken haladva felfelé az emelkedőn, mielőtt elveszítette uralmát a járműve felett. A motorkerékpárt vezető férfi a helyszínen elhunyt.

 

A hétvégén a megye területén további két könnyű sérüléssel, hét anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek. Figyelmeztetnek: mindig használjuk a  biztonsági övet, mert életet menthet, alkohol fogyasztását követően pedig senki se üljön volán mögé!

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close