full screen background image
Keresés
2020 november 29 - vasárnap
  • :
  • :

Halálos szekszárdi gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrség

Halálos szekszárdi gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrség

2017.04.06 Halálos gyalogosgázolás szemtanúit keresi a Szekszárdi Rendőrkapitányság – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset március 23-án 9 óra 20 perckor történt Szekszárdon, a Szent István tér és a Mikes utca sarkán található gyalogátkelőhelyen, melyet az úttesten lévő felfestés miatt „piros zebraként” is szoktak emlegetni. A baleset úgy történt, hogy a belső forgalmi sávban, a Hunyadi utca irányából a Széchenyi utca felé haladt egy személygépkocsi, mely elütötte a zebrán gyalogosan közlekedő személyt, aki az eset következtében életét vesztette.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság a történtek miatt közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a 7100 Szekszárd, Tartsay utca 2. szám alatt, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Nem hivatalos információink szerint a balesetben egy idős asszonyt gázoltak el, aki a kórházba szállítást követően halt bele sérüléseibe.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close