full screen background image
Keresés
2019 szeptember 8 - vasárnap
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Halálos motorbalesetet szenvedett egy 31 éves férfi Harcnál

Halálos motorbalesetet szenvedett egy 31 éves férfi Harcnál

2017.03.28. Halálos motorbaleset történt kedd délután a 65-ös számú főúton, Harcnál.

A nagymotort vezető 31 éves férfi a siófoki körforgalom felől haladt Harc irányába 14 óra körül – mondta el a Kadarka.net-nek Molnár Ágnes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A motoros későn vette észre, hogy előtte egy utánfutót vontató, fát szállító Lada Niva vezetője balra szeretne befordulni, és belerohant a jármű bal hátsó részébe.

A férfi a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy már nem sikerült megmenteni az életét és a baleset után 20 perccel a helyszínen meghalt. A baleset helyszínén teljes útzár volt érvényben, mindkét irányba kilométeres hosszúságban álltak a járművek. A járműveket a siófoki körforgalomnál elterelték. A helyszínelés fél 6 körül ért véget, azóta zavartalanul halad a forgalom.

Meg nem erősített információink szerint az áldozat egy szekszárdi férfi, aki tanárként dolgozott az egyik városi iskolában.

A rendőrség nemrég közleményben figyelmeztetett: motornak és motorosnak egyaránt fel kell készülnie a szezonra – erről itt olvashat bővebben!

Mint azt megírtuk, a rendőrség nemrég közölte, hogy az év első két hónapjában megnőtt a balesetek száma Tolnában. Az év első két hónapjában két halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a megyében, 5 közlekedési baleset súlyos, 7 pedig könnyű sérüléssel végződött. Két balesetnél merült fel, hogy a járművezető ittasan okozta a balesetet.

Ezért a rendőrség fokozott ellenőrzést rendelt el február 24. és március 14 között Tolna megyében. A rendőrök 54 alkalommal intézkedtek közlekedési szabálysértések miatt, 42 alkalommal helyszínbírságot alkalmaztak, 12 esetben feljelentést tettek, gyorshajtás miatt 24 járművezetőt vontak eljárás alá. Az intézkedések alkalmával a rendőrök kiemelt figyelmet fordítottak az ittas járművezetők kiszűrésére. Összesen 7 esetben merült fel az ittas vezetés gyanúja.

Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Idén is meghirdette alkotói pályázatát az Országos Tűzmegelőzési Bizottság

2017.03.28....

Close