full screen background image
Keresés
2021 június 13 - vasárnap
  • :
  • :

Hamis bizonylatokat mutatott be a rendőrségnek egy pári nő

Hamis bizonylatokat mutatott be a rendőrségnek egy pári nő

2016.06.19. Vádemelési javaslattal küldte a rendőrség az ügyészségnek egy sikkasztás, valamint hamis magánokirat felhasználása  miatt indult nyomozás iratait.

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytatott sikkasztás, valamint hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 33 éves nő ellen. A jelenlegi adatok alapján a pári nő megállapodást kötött egy értényi asszonnyal. A megállapodás arról szólt, hogy hogy ő az nevére érkező ellátást a saját számlájára utaltatja, az összeget minden hónapban átadja részére. Ennek ellenére a nő 2015. szeptember és október hónapban nem juttatta el a pénzt az értényi sértettnek – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a pári nőt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a rendőröknek bemutatott két darab, kézzel írott átvételi bizonylatot, amelyek valóságtartalma a rendelkezésre álló adatok szerint hamis volt. A Tamási Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban lezárta, az ügy iratait az illetékes járási ügyészségnek vádemelési javaslattal átadta.

* A kép illusztráció