full screen background image
Keresés
2021 február 21 - vasárnap
  • :
  • :

Hamis pénzzel fizetett a szekszárdi nő

Hamis pénzzel fizetett a szekszárdi nő

2020.01.24. A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 30 éves helyi nővel szemben folytattak pénzhamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Az egyik szekszárdi dohánybolt eladója tett bejelentést a rendőrségre 2019. április 23-án délután, mert egy nő az üzletben a boltos véleménye szerint hamis pénzzel fizetett. A helyszíni intézkedés során a rendőrök az üzletben az akkor még hamisnak hitt bankjegyet lefoglalták. Az ügyben büntetőeljárást indítottak pénzhamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A kirendelt szakértő megállapította, hogy a húszezres valóban hamis. Az egyenruhások gyanúsítottként hallgatták ki pénzhamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt azt a 30 éves szekszárdi nőt, aki a boltban a hamis pénzzel vásárolt.

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 30 éves helyi nővel szemben folytattak pénzhamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close