full screen background image
Keresés
2021 szeptember 21 - kedd
  • :
  • :

Háromnapos kiemelt közúti ellenőrzést tartanak Tolnában

Háromnapos kiemelt közúti ellenőrzést tartanak Tolnában

2016.03.16. A passzív biztonsági eszközök használatát figyelik a rendőrök a március 16. és 18. között tartandó TISPOL ellenőrzés alkalmával Tolna megyében.

Az akció keretében a rendőrség fokozott figyelmet fordít a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszerek és a bukósisak előírásszerű használatának ellenőrzésére – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon. A rendőrség felhívja a figyelmet, a passzív biztonsági eszközök használata nélkül egy baleset esetén jelentősen megnő a halálos sérülések elszenvedésének esélye. A balesetben súlyos sérülést elszenvedők, vagy életüket vesztők számának csökkentéséhez elengedhetetlen a biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszerek használati arányának tovább növelése – közölték.

A TISPOL SEATBELT ellenőrzést egy évben kétszer hajtják végre. Ennek során a TISPOL tagállamok rendőrei a közlekedésbiztonsági helyzet javítása és a közlekedők biztonságának szavatolása érdekében fokozottan ellenőrzik a passzív biztonsági eszközök használatát Európa közútjain.

* Háromnapos fokozott közúti ellenőrzést tartanak március 16. és 18.- között Tolnában. Illusztráció: Police.hu
Read previous post:
Close