full screen background image
Keresés
2020 szeptember 16 - szerda
  • :
  • :

Háromszázkettő szekszárdi család kap egy „cipősdoboznyi szeretetet”

Háromszázkettő szekszárdi család kap egy „cipősdoboznyi szeretetet”

2017.12.20. Rengeteg adomány gyűlt össze a Babits Mihály Kulturális Központ karácsonyfája alatt. A szépen becsomagolt ajándékokat a Szekszárdi Humánszolgáltató Központ segítségével juttatják el a rászorulókhoz a napokban.

Az önkormányzat és a Babits Mihály Kulturális Központ másodszor rendezte meg az „Ajándékozzon egy cipősdoboznyi szeretetet karácsonyra” elnevezésű adománygyűjtő akcióját. A szépen becsomagolt ajándékok összesen 302 szekszárdi család karácsonyát teszik boldogabbá – mondta el Ács Rezső polgármester szerda délelőtt a kulturális központban megtartott átadón. A városvezető egyben örömét fejezte ki, hogy sok ember, család tartotta fontosnak a kezdeményezés támogatását.

Elmondta azt is, minden dobozon külön címke jelzi, hogy az adományozók milyen nemű és korú gyermeknek szánták az ajándékot, melyet még karácsony előtt átvehetnek a rászorulók a Szekszárdi Humánszolgáltató Központtól.

Az ajándékokat Tolácziné Varga Zsuzsa, a Szekszárdi Humánszolgáltató Központ vezetője köszönte meg az adományozóknak, a városnak, illetve a kulturális központnak. Tudatta, az ajándékokat péntekig juttatják el a rászoruló családokhoz. Tolácziné Varga Zsuzsa arról is szólt, hogy az adományátadás a kulturális központtal való együttműködés megkoronázása, ugyanis a kulturális központ és a humánszolgáltató központ egész évben segíti egymást.

A vezetőképen Ács Rezső (j), Tolácziné Varga Zsuzsa és Zsikó Zoltán. Fotó: Kadarka.net