full screen background image
Keresés
2021 november 27 - szombat
  • :
  • :

Hat tűzeset adott munkát a Tolna megyei tűzoltóknak

Hat tűzeset adott munkát a Tolna megyei tűzoltóknak

2019.03.22. Hat tűzesethez vonultak csütörtökön a megye tűzoltói.

Bátaszéken egy lakóház közelében szemetet, avart és gazt égettek. A tűzhöz a bátaszéki önkormányzati és önkéntes tűzoltók vonultak és egy vízsugárral valamint kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Kigyulladt egy 50 m2 alapterületű garázs tetőszerkezete Dombóváron. A tűzhöz a dombóvári hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak, majd körülhatárolták az égő épületet, ezzel megakadályozták a tűz továbbterjedését. Az egységek áramtalanították és a gázhálózatról is leválasztották a garázst, majd három vízsugárral avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálati eljárásban vizsgálják.

Várdombon, mintegy 400 m2-en avar, gaz és egy romos tanya tetőszerkezete égett. A szekszárdi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Tamásiban, Szarkahegyen mintegy 1-1,5 hektáron avar, gaz bokros terület égett. a nagy kiterjedésű tűzhöz a tamási önkormányzati , a tamási önkéntes tűzoltók mellett a dombóvári hivatásos tűzoltók is vonultak . Az egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy 60 m2 alapterületű melléképület tegnap este a Iregszemcsén. A tamási önkormányzati, valamint a siófoki és a dombóvári hivatásos tűzoltók három gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonultak a káresethez. A kiérkezéskor a tűz kis mértékben átterjedt a melléképületről a családi ház tetőszerkezetére. Az egységek áramtalanítottak, egy gázpalackot kihoztak, és három vízsugárral eloltották a tüzet. Személyi sérülés nem történt, azonban lakosságvédelmi intézkedés keretében két felnőtt és két gyermek rokonoknál került elhelyezésre.

Csütörtökön este a Kapos parton, Regöly és Szárazd között kb. 1000 m2-en nádas, avar égett. A dombóvári hivatásos egységek egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt.

Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kép illusztráció
Read previous post:
Close