full screen background image
Keresés
2020 február 22 - szombat
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Hét tűzesethez és négy műszaki mentéshez riasztották Tolna megye tűzoltóit

Hét tűzesethez és négy műszaki mentéshez riasztották Tolna megye tűzoltóit

2019.01.02. Tűzoltósági beavatkozások szempontjából nyugodtan telt az elmúlt hosszú hétvége, öt nap alatt hét tűzesethez és négy műszaki mentéshez riasztották Tolna megye tűzoltó egységeit.

Egy személyautó borult az árokba Bonyhádvarasd közelében vasárnap délelőtt. A járművet a bonyhádi hivatásos és önkéntes tűzoltók áramtalanították és állították kerekeire, melynek vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett a baleset során.

Tűzijáték miatt két esetben keletkezett tűz, mind a két alkalommal Pakson. Egy kuka és egy tuja gyulladt ki pirotechnikai eszközök felelőtlen használata miatt. Nagyobb baj egyik esetben sem lett, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem terjedtek tovább.

2019 első napja nyugodtan telt Tolna megyében, egy tűzesethez és egy műszaki mentéshez riasztották megyénk tűzoltó egységeit.

A kémény melletti gerenda izzott egy pusztahencsei családi házban kedd délután. Az izzó részeket a paksi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hőkamerával átvizsgálták az épületet. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Egy idős férfi esett el a lakásában Németkéren, a rendőrök kérték a paksi hivatásos tűzoltók segítségét a házba való bejutáshoz. A tűzoltók ajtófeszítő segítségével jutottak be az idős férfihez, akit a mentősök kórházba szállítottak.

Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Read previous post:
Close