full screen background image
Keresés
2022 január 18 - kedd
  • :
  • :

Hat tűzesethez riasztották a Tolna megyei tűzoltókat

Hat tűzesethez riasztották a Tolna megyei tűzoltókat

2017.02.24. Hat tűzesethez riasztották a Tolna megyei tűzoltókat csütörtökön, ami a Tolna megyében megszokottnál magasabb szám. Egyre több a szabadtéri tűzeset – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Avar és gaz égett Alsónánán a Kossuth utcában csütörtök délután. A lángok a közeli lakóházakat is veszélyeztették. A tűzhöz a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy sugárral és kéziszerszámokkal megfékezték a lángokat.

Az 56-os út mellett, az őcsényi elágazónál szemét égett délután, ide is a szekszárdi hivatásos tűzoltók vonultak.

Szekszárdon a Wesselényi utca egyik tízemeletesének lépcsőházában észlelt füst okozott riadalmat tegnap délután. A lépcsőházban egyszerre két lakásban, a negyedik és a nyolcadik emeleten is túlhevítették a tűzhelyen az ételt, ez okozta a füstöt. Az egyik lakó könnyebb égési sérüléseket szenvedett a kezén. Szerencsére az ijedelem nagyobb volt a bajnál, a néhány száz méterre található laktanyából pillanatok alatt kiérkezett tűzoltóknak végül nem kellett beavatkozniuk.

Alsónyék közelében mintegy egy hektáron égett szórványosan a tarló. A lángokat a szekszárdi hivatásos, valamint a bátaszéki önkormányzati és önkéntes tűzoltók fékezték meg.

Sárpilis és Alsónyék között a fél hektáron égő nádas tüzét oltották a szekszárdi hivatásos, valamint a bátaszéki önkormányzati és önkéntes tűzoltók.

Szedres és Medina között a szántóföld szélén két nagyobb fa és száz négyzetméteres ól kapott lángra késő délután. A tüzet a szekszárdi tűzoltók fékezték meg.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close