full screen background image
Keresés
2021 május 5 - szerda
  • :
  • :

Heten megsérültek két balesetben

Heten megsérültek két balesetben

2019.07.01. Az elmúlt 48 órában egy súlyos sérüléssel, egy könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A 6-os számú főút 129-es kilométerszelvényben, Tolna térségében 2019. június 29-én 17 óra 45 perckor egy Toyota gyártmányú személygépkocsi vezetője a forgalomba történő becsatlakozáskor nem adott elsőbbséget a védett úton közlekedő járműnek, és a két autó összeütközött. A baleset során két személy könnyű sérüléseket szenvedett.

A másik személyi sérüléses baleset Kaposszekcsőn történt 2019. június 29-én 22 óra 23 perckor. Kaposszekcső, Táncsics utcából a 611-es főút irányába közlekedett egy személyautó vezetője, aki a kereszteződésében kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás Kötelező!” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva behajtott az útkereszteződésbe, és nem adott elsőbbséget a védett úton közlekedő gépjárműnek, az autó jobb oldalának ütközött. A védett úton közlekedő személygépkocsi vezetője, hogy az ütközést elkerülje, a menetiránya szerinti bal oldali füves területre kormányozta járművét, ahol nekiütközött az ott elhelyezett gyalogosátkelőhelyre figyelmeztető közúti közlekedési jelzőtáblának. A baleset során öt személy sérült meg, egy fő súlyos, négyen pedig könnyebb sérülést szenvedtek.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close