full screen background image
Keresés
2019 november 13 - szerda
  • :
  • :

Honlapmanufaktúra – ha vevőkre van szüksége

Honlapmanufaktúra – ha vevőkre van szüksége

2015.07.02 PROMÓCIÓ Korszerű weboldal és alaposan átgondolt online marketing stratégia nélkül egy vállalkozás sem lehet sikeres. A honlapmanufaktúra csapata mindezekre már jól bevált megoldásokat kínál.

Mi már fent vagyunk az interneten – hangzik gyakorta a kijelentés. Ám egy online céges nyilvántartásban való megjelenés még semmit sem ér. Az elavult honlapok pedig sokszor inkább elijesztik a megrendelőket ahelyett, hogy hoznák őket. Emellett számos biztonsági kockázatot rejtenek.

A bőséges árukínálat korában nem elég karba tett kézzel várni a vevőkre, eléjük kell menni – mondta Nagy Dávid, a Honlapmanufaktúra értékesítési vezetője. Az Info-Partner Szociális Szövetkezet online marketing üzletágának célkitűzése, hogy ügyfeleit olyan weboldallal és marketing tevékenységgel segítse, melynek haszna a bevételen is lemérhető.

A Honlapmanufaktúra az arculattervezéstől a teljes kivitelezésig, sőt ezen túlmenően is ügyfelei rendelkezésére áll. A legmodernebb megoldásokat kínáló, fiatalos és kreatív csapat által készített weboldalak garantáltan előkelő helyet foglalnak el a legnagyobb kereső találati listáján. Így potenciális vásárlói, megrendelői biztosan rátalálnak vállalkozására.

Ha nem honlapra, hanem vevőkre van szüksége, forduljon bizalommal a Honlapmanufaktúrához

A korszerű weblap az online marketing alapja, de csak a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal válhat teljessé. Erre is megoldást nyújt a Honlapmanufaktúra, mely a teljes körű online marketing terv kidolgozásában és végrehajtásában is segíti partnereit.

Az online specialista – többek között – vállalja Facebook nyereményjátékok és Google Adwords reklámkampányok célzott lebonyolítását, a célközönség meghatározásától a hirdetés célba juttatásáig. Az online világban a véletlen szerepe elhanyagolható. A marketing eszközök tudatos és jól átgondolt alkalmazásával a hirdetések azokhoz jutnak el, akiket azok tartalma valóban érdekel. Így a reklámfogyasztóból nagyobb eséllyel válhat vevő. Ráadásul az internetes hirdetések és reklámkampányok eredménye jóval pontosabban mérhető, mint bármely más médium használata esetén, legyen szó rádióról, televízióról, vagy nyomtatott sajtóról.

A reneszánsz emberek ideje rég lejárt. A legjobb eredmény elérésében csak az adott terület szakavatott ismerői tudnak segíteni. A Honlapmanufaktúra tagjai kizárólag saját szakterületükön dolgoznak, tudásukat pedig specifikus képzésekkel tartják naprakészen. Az ötfős csapatban tapasztalt webfejlesztők, magasan képzett
grafikus, kommunikációs- és marketing szakember áll rendelkezésére. Ne bízza a véletlenre vállalkozása sikerét, bízza inkább a Honlapmanufaktúrára.

Kérdése van, vagy többet szeretne tudni a szolgáltatásokról?

Nagy Dávid – értékesítési vezető
Tel.: +36 30 450 40 98
E-mail: info@honlapmanufaktura.hu
Web: www.honlapmanufaktura.hu

A fotón dr. Spiegler Patrícia kommunikációs és turisztikai szakértő, valamint Nagy Dávid értékesítési vezető
Read previous post:
Close