full screen background image
Keresés
2018 december 10 - hétfő
  • :
  • :

Hosszabb nyitvatartás a NAV ügyfélszolgálatainál

Hosszabb nyitvatartás a NAV ügyfélszolgálatainál

2016.04.15. Idén is hosszabb ideig lesznek nyitva a személyi jövedelemadó (szja) bevallások benyújtásának finisében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ügyfélszolgálatai – tette közzé az adóhatóság a honlapján, egyben felhívta a figyelmet arra, hogy az ügyfélkapun keresztül egy gombnyomással elküldhető a bevallás.

2018hirdetés

A vidéki központi ügyfélszolgálatok  április 13-tól május 31-ig szerdánként egész nap nyitva tartanak, 8 órától 18 óráig várják az ügyfeleket. Rendkívüli nyitvatartással áll az ügyfelek rendelkezésére a NAV 06-40/42-42-42 számon elérhető általános tájékoztató rendszere is: május 9. és május 12. között, továbbá május 17. és május 20. között reggel fél 9-től este 6 óráig, május 13-án pedig délután 2 óráig fogadja az adózók hívásait.

A NAV felhívja a figyelmet: a személyijövedelemadó-bevallás benyújtásának határideje május 20. Az ügyfélszolgálatra betérőknek érdemes megfontolniuk az ügyfélkapunyitást, mert a regisztráció mindössze néhány percig tart, és sok más mellett az adóügyek is egyszerűbben, kényelmesebben intézhetők így.

MTI
Read previous post:
Close