full screen background image
Keresés
2021 január 21 - csütörtök
  • :
  • :

Húsz feletti csúcshőmérsékletek várhatók Szekszárdon és környékén

Húsz feletti csúcshőmérsékletek várhatók Szekszárdon és környékén

2019.09.26. Valamivel 20 fok felett alakulnak majd a nappali csúcshőmérsékletek a hétvégén Szekszárdon és környékén, csapadék nem várható.

Az OMSZ előrejelzése szerint Szekszárdon és környékén péntek hajnalban 13, napközben 23, szombat hajnalban 13, napközben 23, vasárnap hajnalban 14, napközben 24 fok körül alakul a hőmérséklet. Az előrejelzés alapján pénteken és szombaton mérsékelt, vasárnap élénk légmozgásra lehet számítani. Az égbolt pénteken kissé és közepesen, szombaton és vasárnap közepesen felhős lesz. Szombaton elenyésző mennyiségű csapadékra van kilátás.

A jövő hét első felében hasonló hőmérsékletek várhatók, mint a hétvégén. Hétfőn hajnalban 16, napközben 21, kedd hajnalban 10, napközben 21, szerda hajnalban 11, napközben 21 fok valószínű Szekszárdon és környékén. Hétfőn mintegy 15 milliméter csapadék várható.

Országos előrejelzés

Pénteken mindenütt várható több-kevesebb napsütés, számottevő csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 6-13, a legmagasabb hőmérséklet 21-26 fok között alakul.

Szombaton az ország északi felén több helyen valószínű eső, zápor. Délebbre csak néhol lehet csapadék. A minimumhőmérséklet 10-15, a maximumhőmérséklet 17-24 fok között várható, a magasabb hőmérséklet délen lesz, napközben.

Vasárnap a több-kevesebb napsütés mellett elvétve fordulhat elő gyenge eső, zápor. A leghidegebb órákban 9-15 fok lesz. Napközben 19-25 fokig melegszik a levegő – olvasható az előrejelzésben.

Illusztráció: kadarka.net

kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close