full screen background image
Keresés
2021 május 7 - péntek
  • :
  • :

Húsz fok feletti hőmérsékletek várhatók Szekszárdon és környékén

Húsz fok feletti hőmérsékletek várhatók Szekszárdon és környékén

2017.10.12. Húsz foknál is melegebb lehet a hét végén Szekszárdon és környékén.

Az OMSZ előrejelzése szerint Szekszárdon és környékén pénteken hajnalban 11-, napközben 22 fok várható, szombaton hajnalban 9-, napközben 20-, míg vasárnap hajnalban 10-, napközben 22 fok körül alakul a hőmérséklet. Az előrejelzés alapján közepesen felhős és mérsékelten szeles időre van kilátás.

Az előrejelzés szerint a jövő héten is folytatódik a kellemes időjárás. Hétfő és szerda között várhatóan 20-21 fok körül alakulnak majd a csúcshőmérsékletek Szekszárdon és környékén.

Országos előrejelzés

Pénteken az ország nagy részén több órára kisüt a nap. A középső területeken viszont többfelé megerősödik, a magasabb helyeken néhol viharossá is fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 13, a legmagasabb hőmérséklet 16 és 22 fok között alakul – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből.

Szombaton hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek. Napközben sok lesz a napsütés és csak helyenként élénkülhet meg a légmozgás. A leghidegebb órákban 3-9 fok lehet, napközben 16-21 fokig melegszik fel a levegő.

A vasárnapra virradó éjszaka képződő köd gyorsan feloszlik. Napközben nagyrészt derült vagy gyengén felhős lesz az ég. A minimumhőmérséklet 3 és 9 fok között valószínű. A nappali maximumok 17 és 23 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

A képen Szekszárd. Fotó: Facebook.com

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close