full screen background image
Keresés
2019 december 28 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Több mint egymillió forint keresi gazdáit

Több mint egymillió forint keresi gazdáit

Pályázatot hirdet az önkormányzat kulturális területen tevékenykedő szekszárdi közösségek és emberek részére.

A humán bizottság által kiírt nyílt pályázaton kultúraközvetítő, kultúra- és értékteremtő feladatokat ellátó, Szekszárdon működő civil közösségek, szekszárdi intézmények és magánszemélyek vehetnek részt. A civil közösségek részvételének feltétele, hogy a szervezet regisztrálva legyen a Tolna Megyei Civil Információs Centrumnál.

A pályázat célja, hogy támogatást nyújtson az idei szekszárdi kulturális rendezvények, rendezvénysorozatok lebonyolításához, valamint a városon kívüli kulturális, művészeti eseményeken történő részvételhez és szerepléshez.

Feltétel, hogy a rendezvény tartalmával, minőségével a város hírnevét öregbítse, vagy a város kulturális életét méltón reprezentálja. A rendezvény az országos vagy nemzetközi kulturális mozgalmak új területeire kapcsolja be a város művelődési és alkotó közösségeit. A rendezvény a város kulturális tradícióinak méltó örököse legyen és, hogy a rendezvény rétegigényeket szolgáljon ki.

Minimum 20 ezer, legfeljebb 120 ezer forintos támogatást lehet igényelni, az önrész mértéke 30 százalék, a teljes keret pedig 1,1 millió forint. Pályázni kizárólag a pályázati adatlap kitöltésével lehet, melyet egy eredeti, aláírt példányban kell benyújtani. Formanyomtatvány hiányában a bizottság nem foglalkozik a pályázattal. A pályázat benyújtásának határideje 2015. május 29. 14.00 óra.

A pályázati adatlap letölthető a www.szekszard.hu honlapról, illetve személyesen átvehető a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálati irodáján.

Támogatásban csak az a személy, vagy szervezet részesülhet, akinek nincs köztartozása, illetve az önkormányzattól korábban kapott támogatás felhasználásáról elszámolt, az önkormányzat felé egyéb tartozása sincs és az összeférhetetlenség nem áll fenn.

Felvilágosítást a közművelődési és civil kapcsolatok referense nyújt telefonon a 74/504-119-es telefonszámon, vagy személyesen a polgármesteri hivatalban.

 

További információk – kattintson!


ElőzőVidéki csendélet KövetkezőZöld álom


Read previous post:
Zöld álom

Drótokon át

Close