full screen background image
Keresés
2021 január 21 - csütörtök
  • :
  • :

Huszonegyezren húztak korcsolyát a Szekszárdi Műjégpályán

Huszonegyezren húztak korcsolyát a Szekszárdi Műjégpályán

2018.03.21. Az egyik legsikeresebb szezonját zárta a Szekszárdi Műjégpálya. Közel négy hónap alatt több mint 21 ezren húztak korcsolyát a megyeszékhely pályáján.

Pezsgő élet volt idén is a jégen. Az elmúlt évekhez hasonlóan a szekszárdi óvodáknak és általános iskoláknak ezúttal is lehetőségük volt ingyen látogatni a Szekszárdi Műjégpályát, amit nagyon sok intézmény ki is használt, majdnem 3500 diák szállt jégre.

A Szekszárdi Sportközpont által indított korcsolyaiskolák soha nem látott népszerűségnek örvendtek: két turnusban több mint hatvanan tanultak meg biztonsággal mozogni a pályán, sőt mi több, közülük néhány tehetséges gyermek már részt is vett a Szekszárdi Jégmadarak jégkorong edzésein is.

Az idei szezonban rekordot jelentő nyolc csapat mérte össze tudását a Városi Amatőr Jégkorong Bajnokságban, köztük hat szekszárdi és kettő bajai együttessel.

A Sportközpont jégkorong szakosztálya, a Szekszárdi Jégmadarak hatalmas sikert ért el az idei szezonban. Az U14-es korosztály az országos 3×3-as bajnokságon második helyen végzett, ezzel megszerezve a város jégkorong sportjának első kiemelkedő eredményét.

A jégpálya március 18-án ugyan bezárt, de a tervek között szerepel egy „in-line” borítás, amin a jégkorong szakosztály sportolói görkorcsolyákon tovább folytathatják edzéseiket.

Fotó: Kadarka.net

Forrás: Szekszárdi Sportközpont
Read previous post:
Close