full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Huszonöt tonna szemetet volt kénytelen elvitetni a szekszárdi önkormányzat

Huszonöt tonna szemetet volt kénytelen elvitetni a szekszárdi önkormányzat

2018.01.28. Ismét az önkormányzat volt kénytelen elvitetni a sokadik alkalommal felhalmozódott szemétdombokat Szekszárdon, a Barát János utcából.

Egy olvasónk jelezte szerkesztőségünknek a közelmúltban, hogy a Barát János utcában ismét kupacokban áll a szemét. Mint elmondta, a szemét között a bontott hűtőszekrénytől az autóalkatrészeken át a a bútorokig sokféle hulladék volt található. Olvasónk jelezte, a környéken a szemétdombok rendszeres újrakeletkezése miatt rengeteg a csótány és a patkány. Ugyancsak elmondta, a szemetet a szomszéd utcából hordják a területre talicskával. A szemetet a hét elején szállították el.

A polgármesteri kabinettől megtudtuk, a problémáról bejelentés alapján értesültek. A területről az önkormányzat megbízásából és annak költségére összesen 25 tonna hulladékot szállított el az Alisca Terra Nkft, ám azóta újabb 3-4 tonna hulladék keletkezett. Szintén megtudtuk, tervben van a terület térfigyelő kamerákkal való felszerelése, illetve lekerítése, mely gátat szabhat a szemétdombok újrakeletkezésének.

Fotó: olvasónktól
Read previous post:
Close