full screen background image
Keresés
2020 november 25 - szerda
  • :
  • :

Igazi tavaszi időjárás várható Szekszárdon és környékén

Igazi tavaszi időjárás várható Szekszárdon és környékén

2020.04.02. Napsütéses száraz időjárás várható a hétvégén Szekszárdon és környékén.

Az OMSZ előrejelzése szerint Szekszárdon és környékén péntek hajnalban -1, napközben 16, szombat hajnalban 0, napközben 16, vasárnap hajnalban 2, napközben 16 fok körül alakul a hőmérséklet. Az előrejelzés alapján pénteken mérsékelt, szombaton időnként erős, vasárnap élénk légmozgásra lehet számítani. Az égbolt pénteken derült, és kissé felhős, szombaton közepesen, vasárnap derült lesz. Csapadékra nincs kilátás.

A jövő hét első felében is a hétvégihez hasonló időjárás várhatók. Hétfőn hajnalban 0, napközben 17, kedd hajnalban 2, napközben 20, szerda hajnalban 3, napközben 20 fok valószínű Szekszárdon és környékén. Csapadék nem várható.

Országos előrejelzés

Pénteken több órás napsütés várható. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 1 fok között várható, de a fagyzugokban ennél több fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 13 és 17 fok között valószínű.

Szombaton napos idő várható, de az északi megyékben esetleg előfordulhat egy-egy futó zápor. A minimumhőmérséklet általában mínusz 3 és plusz 3, a maximumhőmérséklet 13 és 17 fok között valószínű.

Vasárnap is túlnyomóan derült, száraz idő lesz. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 4 fok között, napközben plusz 14 és 17 fok között alakul a hőmérséklet – olvasható az előrejelzésben.

Illusztráció: Kadarka.net

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close