full screen background image
Keresés
2021 november 26 - péntek
  • :
  • :

Így kerülhetik el a duplán fizetést az Alfa-Nova volt ügyfelei – közlemény

Így kerülhetik el a duplán fizetést az Alfa-Nova volt ügyfelei – közlemény

2015.09.15. A Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. közleményben hívja fel az Alfa-Nova Kft. korábbi ügyfeleinek figyelmét: ne fizessék ki a társaság által szeptemberre kibocsátott számlát. A túlfizetéseket a város kompenzálja azok részére, akik az alább közölteknek megfelelően járnak el.

A Kadarka.net szerkesztőségéhez eljutott információ szerint az Alfa-Nova Kft. levélben arról értesítette a távfűtéssel érintett ingatlanok tulajdonosait, hogy jelenleg is a társaság jogosult a távhőszolgáltatásra Szekszárdon. Ezt határozottan cáfolja a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. A vagyonkezelő közleménye szerint az Alfa-Nova nem jogosult számla kibocsátására augusztus 18. után. Olvasóink kérdezték, kitől kapják vissza a túlfizetéseket. A közlemény szerint a vagyonkezelő kompenzálni fogja azokat az ügyfeleket, akiknek túlfizetésük van és akik beviszik az elszámolószámlát, vagy annak másolatát a vagyonkezelő valamelyik  ügyfélszolgálati irodájába. Az alábbiakban a Szekszárdi Vagyonkezelő kft. közleményét olvashatják.

KÖZLEMÉNY

Szekszárd MJV területén 2015. augusztus 18. napjától a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. biztosítja a távhőszolgáltatást. A melegvíz- és gázellátás folyamatos, a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. a jogszabályok szerint működik és végzi a szolgáltatást a megyeszékhelyen.

Minden ezzel ellentétes, zavartkeltő információ téves és minden valóságalapot nélkülöz.

Mivel az Alfa Nova Kft. nem végez távhőszolgáltatást 2015. augusztus 18-tól, minden ezt követő időszakra vonatkozó számlát jogosulatlanul bocsátott ki. Minden kedves ügyfelünket kérjük, hogy az Alfa Nova Kft. által küldött szeptemberi számlát ne fizessék ki, és azt, valamint az Alfa Nova Kft. által törvénysértő módon kipostázott 2014-2015. évi fűtési szezon elszámolószámláit vagy azok fénymásolatát szíveskedjenek behozni ügyfélszolgálati irodáink egyikébe (Szekszárd, Sárvíz u. 4, Nyitva: H-P 7:00-19:00 valamint Szekszárd ,Bezerédj u. 2., Nyitva: H-P 7:00-17:30).

A fentieket követően, az arra jogosult ügyfeleket, akiknek túlfizetésük van, a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ezév végig kompenzálni fogja, hogy semmiféle kár ne érje a távhőszolgáltatást igénybe vevő lakosságot. Akiknek az elszámolószámla alapján tartozásuk van, nekik azt be kell fizetni. Azonban, amennyiben vitatják a fizetendő összeget, akkor azt az Alfa Nova Kft. felé kell jelezniük.

A Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ügyfélszolgálati irodájának telefonos elérhetősége megváltozott. Hiteles és korrekt tájékoztatást az alábbi telefonszámokon kaphat: 74/684-400, vagy 74/684-401, illetve 74/684-402, 20/ 372 8389

Minden kedves ügyfelünket arra kérünk, hogy a félreértés és a duplán fizetés elkerülése érdekében figyelje az önkormányzat és a Vagyonkezelő Kft. tájékoztatóit. Az esetleges kellemetlenségek miatt elnézésüket kérjük. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Szekszárdi Vagyonkezelő Kft.

Az alábbi linken elérhető oldalon megtalálja a földgáz-szolgáltatásra vonatkozó jogszabályokat rendszerezve, jól áttekinthető formában. Ajánljuk figyelmükbe a 10. pontot, mely alatt az elszámolás szabályaira vonatkozó törvényi előírás szerepel – kattintson!

Korábbi írások a témában
Felmondta az Alfa-Novával kötött szerződést a város
Ne fizessen az Alfa-Novának augusztus 18. utáni időszakra!
Közlemény az Alfa-Nova volt ügyfelei részére
Szekszárdi távhőszolgáltatás: megváltozott az elérhetőség!

 
Read previous post:
Close