full screen background image
Keresés
2021 június 22 - kedd
  • :
  • :

Így módosul a közlekedési rend a következő két hétvégén!

Így módosul a közlekedési rend a következő két hétvégén!

2019.08.08. Az augusztus 10-i munkanap áthelyezés és augusztus 20-i ünnepnap miatt változik a helyi és helyközi autóbuszok közlekedési rendje. A megnövekvő forgalomra tekintettel a jegyeket érdemes elővételben, illetve a sorban állás elkerülése érdekében online megvásárolni.

Augusztus 9-én, pénteken a tanítási szünetes, hét utolsó munkanapja szerint, míg 10-én, szombaton a munkanap áthelyezés figyelembevételével, a tanítási szünetes munkanapnak megfelelő menetrend alapján közlekednek a járatok. Augusztus 11-én, vasárnap a munkaszüneti napok menetrendje lesz érvényben.

Augusztus 16-án, pénteken a tanítási szünetes, hét utolsó munkanapjára, majd 17-én, szombaton a tanítási szünetes szabadnapra, illetve 18-án, vasárnap a tanítási szünetes munkaszüneti napra érvényes rendben indulnak a járatok. Augusztus 19-én, hétfőn a tanítási szünetes szabadnapnak, 20-án kedden pedig a tanítási szünetes munkaszüneti napnak megfelelően közlekednek az autóbuszok.

Ezeken a napokon az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a Volánbusz és a busztársaságok arra kérik utasaikat, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a társaságok honlapján. Az utasok száma várhatóan megnövekszik, ezért érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra.

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, egyes társaságoknál online is megváltható.

Forrás: DDKK
Read previous post:
Close