full screen background image
Keresés
2021 július 31 - szombat
  • :
  • :

Így szabálytalankodnak Szekszárdon a közlekedők – videóval

Így szabálytalankodnak Szekszárdon a közlekedők – videóval

2019.02.08. Ellenőrzést tartottak a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai Szekszárdon.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai tartottak ellenőrzést szerdán a megyeszékhelyen. A nap folyamán Szekszárd legforgalmasabb és balesetveszélyes útszakaszain kiemelt figyelmet fordítottak a rendőrök a legjellemzőbb közlekedési szabálysértések elkövetőire – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az ellenőrzések alkalmával elsősorban a szabálytalanul az úttesten átkelő gyalogosokra koncentráltak a rendőrök. Figyelmeztették őket arra, hogy a szabálytalan helyen – 50 méterre a gyalogos átkelőhelytől – történő átkelés mennyire balesetveszélyes. A járművezetők esetében a forgalomellenőrzők a tilos jelzésen történő áthaladást, a passzív biztonsági eszközök használatát, valamint a kézben tartott mobiltelefon használatát ellenőrizték.

A nap folyamán több tucat járművezetőt és gyalogost ellenőriztek a rendőrök. A legtöbb esetben figyelmeztették a szabálytalankodókat, voltak azonban olyanok is, akikkel szemben szabálysértési feljelentést tettek.

Illusztráció: Kadarka.net
Read previous post:
Close