full screen background image
Keresés
2022 január 20 - csütörtök
  • :
  • :

Így változik a buszközlekedés a hosszú hétvégén

Így változik a buszközlekedés a hosszú hétvégén

2019.10.30. A november 1-én kezdődő hosszú hétvégén változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

November 1-én, pénteken a munkaszüneti napnak megfelelő menetrend lesz érvényben, míg 2-án, szombaton a szabadnap, 3-án, vasárnap pedig a munkaszüneti nap szerint közlekednek az autóbuszok. Ezeken a napokon az átlagosnál nagyobb utasforgalom várható. A Volánbusz ezen a hétvégén is fokozott figyelemmel kíséri a járatok telítettségét, és mindent megtesz a kényelmes utazás biztosítása érdekében. November 4-én, hétfőn már a munkanapokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok.

A Volánbusz Zrt. kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a társaság honlapján. A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. Felhívják az utasok figyelmét, hogy november 1-től már csak a 2019/2020-as tanév első félévére kiadott diákigazolvány matricák az érvényesek.

A hosszú hétvégén érvényes menetrenddel kapcsolatos részletes tájékoztatás az alábbi linken érhető el – kattintson!

Fentieken túl arról is tájékoztattak, hogy október 28. és november 3. között a mindenszentek ünnepe és a halottak napi megemlékezés időszakában temetői céljáratok közlekednek az ország több településén.

A temetői járatok közlekedési rendjéről a részletes információk az alábbi linken érhetők el – kattintson!
Read previous post:
Close