full screen background image
Keresés
2020 szeptember 15 - kedd
  • :
  • :

Illatszereket rabolt egy áruházból

Illatszereket rabolt egy áruházból

2020.05.22. Egy helyi férfi követett el rablást egy dombóvári üzletben, de zsákmányának nem sokáig örülhetett, mert a rendőrök rövid időn belül megtalálták – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Az egyik dombóvári üzlet alkalmazottja tett bejelentést 2020. május 20-án a délelőtti órákban arról, hogy nem sokkal azt megelőzően ismeretlen személy a boltban ellopott csaknem egytucatnyi illatszert, majd onnan fizetés nélkül távozni akart. Az áruház alkalmazottai megpróbálták visszatartani az elkövetőt, akivel szóváltásba kerültek. Az ismeretlen személy, azért, hogy a nála levő lopott holmikat megtartsa, előbb lökdösni kezdte az üzlet vezetőjét, majd egy alkalommal orrnyergen is ütötte. Ezt követően pedig elmenekült.

A dombóvári nyomozók az elsődleges intézkedések és adatgyűjtések eredményeképpen rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, egy 43 éves helyi lakost, akit a bűncselekmény elkövetése után két órán belül elfogtak. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki részben elismerte a bűncselekmény elkövetését. Tettét azzal magyarázta, hogy az üzletbe lopni ment, és miután lebukott, el akart menekülni a helyszínről. A nyomozók őrizetbe vették a rablót, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az eset körülményeit a továbbiakban a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vizsgálják.
Read previous post:
Close