full screen background image
Keresés
2020 szeptember 16 - szerda
  • :
  • :

Íme a várható időjárás Szekszárdon és környékén

Íme a várható időjárás Szekszárdon és környékén

2019.09.20. A hajnalok hidegek lesznek és nappal sem emelkedik majd magasra a hőmérséklet az előttünk álló napokban Szekszárdon és környékén.

Az OMSZ előrejelzése szerint Szekszárdon és környékén szombat hajnalban 5, napközben 19, vasárnap hajnalban 5, napközben 23 fok körül alakul a hőmérséklet. Az előrejelzés alapján szombaton és vasárnap is mérsékelt légmozgásra lehet számítani. Az égbolt szombaton és vasárnap is derült lesz. Csapadékra nincs kilátás.

A jövő hét első két napjában lehűlés várható. Hétfőn hajnalban 10, napközben 17, kedd hajnalban 13, napközben 18, szerda hajnalban 12, napközben 23 fok valószínű Szekszárdon és környékén. Hétfőn mintegy 20, kedden további 4 milliméter csapadék várható.

Országos előrejelzés

Szombaton és vasárnap túlnyomóan napos idő várható csapadék nélkül. A minimumok szombaton általában 1-6, vasárnap 2-7 fok között alakul, de egyes fagyzugokban hidegebb lesz, gyengén fagyhat, illetve talajmeneti fagy az országban többfelé is valószínű. A nappali maximumok szombaton 17-22, vasárnap 19-24 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

Fotó: Kadarka.net