full screen background image
Keresés
2020 szeptember 15 - kedd
  • :
  • :

Író-olvasó találkozót tartottak Kneszl Beáta Carmennel

Író-olvasó találkozót tartottak Kneszl Beáta Carmennel

2018.07.11. Író-olvasó találkozót tartottak Kneszl Beáta Carmen írónővel a Gyöngysor Alapítvány szervezésében a múlt hét pénteken a Babits Mihály Kulturális Központban.

Kneszl Beata Carmen, aki könyvet írt Borderline szindrómájáról, életéről, betegségéről, lelki mélyrepüléséről és helytállásáról az író-olvasó találkozón beszélt a kötetről, melynek címe „Én a megbélyegzett”. Carmen bátor, őszinte, és hiteles, nagyon sok borderline szindrómás személy példát vehet róla. Könyvével sortársainak is szeretne segítséget nyújtani, és professzionálisan kommunikálja betegségét, melyről rendkívül érdekfeszítő, ugyanakkor lelket megérintő kötetét írta.

A Gyöngysor Alapítvány kórházból kikerült lelki betegeknek segít, hogy újra vissza tudjanak illeszkedni az életbe, időseknek és krízishelyzetben élőknek segítenek. Az alapítvány missziójába illeszkedik Carmen könyve, sorsa, lelki kálváriája. Az írónő 2016-ban megkapta az Ébredések Alapítványtól az Antistigma díjat, melyet olyan írók, betegek kapnak, akik a médiában szót emelnek a pszichiátriai betegek megbélyegzése ellen.

Forrás: Gyöngysor Alapítvány