full screen background image
Keresés
2019 október 29 - kedd
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Ismét megrendezik a Paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztivált

Ismét megrendezik a Paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztivált

2019.10.05. November 9-én ismét megrendezik a Paksi Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztivált, amelyre stílusbeli megkötés nélkül várják a nem hivatásos együttesek jelentkezését.

Az egyik legrégebbi hazai tehetségkutató versenyt már 22. alkalommal bonyolítják le Pakson, a Csengey Dénes Kulturális Központban, a nevezési határidő október 18. – írták a szervezők az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A fesztiválon a legjobb 12 zenekar léphet fel, koncertjeiket Berki Tamás Máté Péter-díjas zenész, Tóth Viktor szaxofonművész, Cserteg István, a Peron Music alapítója és Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára zsűrizi majd.

Az első helyezett felléphet az Öröm a zene elnevezésű tehetségkutató döntőjében, rádiós bemutatkozási lehetőséget és 100 ezer forintos hangszervásárlási utalványt kap. A második és harmadik helyezettet 70, illetve 50 ezer forintos utalvánnyal díjazzák.

A fesztivál Tóth Viktor szaxofonművész A fejlődés titka című workshopjával kezdődik, és a Peet Project másfél órás koncertjével zárul.

MTI


ElőzőA Csapó iskola diákjai nyerték meg a Perczel Mór Rendészeti Versenyt KövetkezőKi akarta feszíteni a bankautomatát a szekszárdi férfi


Read previous post:
Ki akarta feszíteni a bankautomatát a szekszárdi férfi

2019.10.05....

Ősi fekete lyuk is lehet a kilencedik bolygó

2019.10.05....

Close