full screen background image
Keresés
2019 december 14 - szombat
  • :
  • :

Ittas sofőr nem volt, de több gyorshajtó is horogra akadt

Ittas sofőr nem volt, de több gyorshajtó is horogra akadt

2019.04.23. Közúti ellenőrzést tartottak a Szekszárdi Rendőrkapitányság és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az ünnepi időszakban.

A húsvéti hosszú hétvégén Tolna megye útjain is megnövekedett a forgalom. A balesetek megelőzése érdekében 2019. április 22-én tartottak ellenőrzést a Szekszárdi Rendőrkapitányság és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti munkatársai. Az intézkedések során kiemelt figyelmet fordítottak az ittas és bódult állapotban közlekedők kiszűrésére, a járművek műszaki állapotára, továbbá a passzív biztonsági eszközök használatára – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
(TMRFK).

A nap folyamán 94 járművezetőt ellenőriztek Tolnán, Szekszárdon, Őcsényben, Decsen és Várdombon. Ittas vagy bódult állapot egyetlen sofőrnél sem merült fel. 20 esetben azonban kisebb-nagyobb hiányosságokat találtak a közlekedési rendőrök. A legtöbb alkalommal gyorshajtás miatt intézkedtek munkatársaink.

A locsolás napján, húsvét hétfőn, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai által szervezett baleset-megelőzési kampány részeként azok a járművezetők és utasaik, akiknél az ellenőrzéskor a rendőrök mindent rendben találtak, ajándékokat is kaptak.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close