full screen background image
Keresés
2021 augusztus 2 - hétfő
  • :
  • :

Ittas személynek engedte át a kormányt Tamásiban

Ittas személynek engedte át a kormányt Tamásiban

2018.01.06. Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség, valamint jármű vezetésének tiltott átengedése ittas személynek vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a tamási rendőrség két helyi lakos ellen.

Egy személygépkocsi közlekedett 2017. július 13-án délután Tamási belterületén, amikor a járőrök ellenőrzés alá vonták. Az igazoltatás során kiderült, hogy a sofőr alkoholos befolyásoltság alatt vezette az autót, amelyet a jármű tulajdonosa engedett meg neki, aki szintén a gépkocsiban utazott – Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök mindkettejüket előállították, majd a jármű vezetőjét, egy 62 éves tamási férfit ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség, utasát, egy 80 éves szintén helyi nőt pedig jármű vezetésének tiltott átengedése ittas személynek vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Az eljárás során mindketten szabadlábon védekezhetnek.

A Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügyet vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.
Read previous post:
Close