full screen background image
Keresés
2019 október 26 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Ittasan gázolta halálra a kétyi férfit a tolnai sofőr

Ittasan gázolta halálra a kétyi férfit a tolnai sofőr

2019.10.23. Letartóztatásba helyezték azt a tolnai férfit, aki ittasan halálra gázolt egy az út szélén füvet nyíró férfit vasárnap Kétyen.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy Toyota típusú személygépkocsi vezetője közlekedett a 65-ös főúton Zomba irányából Tamási irányába vasárnap 16 óra 20 perckor Kéty belterületén, amikor lesodródott az útról, és elütötte az úttest mellett füvet nyíró 68 éves helyi férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gázoló a balesetet követően mind a helyszínen, mind előállításakor agresszív magatartást tanúsított.

A 35 éves tolnai férfit a bonyhádi rendőrök őrizetbe vették. Az igazságügyi szakértő megállapította, hogy a járművezető erősen ittas volt, amikor a balesetet okozta. Az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki halált okozó ittas járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására, akit az ügyészség indítványára 2019. október 22-én a bíróság letartóztatásba helyezett.

Az eset kapcsán a 35 éves elkövetővel szemben – halált okozó ittas járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúján túl – számos más bűncselekmény elkövetése miatt is indul büntetőeljárás.
Read previous post:
Close