full screen background image
Keresés
2021 május 7 - péntek
  • :
  • :

Ittasan, jogosítvány nélkül vitte el ismerőse autóját

Ittasan, jogosítvány nélkül vitte el ismerőse autóját

2017.03.27. Vádemelést javasol a rendőrség két férfi ellen, akik engedély nélkül vitték el ismerősük autóját, mellyel balesetet szenvedtek.

A 20 éves naki, és a szintén 20 éves kocsolai férfi ismerősük tudta és beleegyezése nélkül elvitte annak gépkocsiját 2016. november 27-én Kocsoláról. Mivel a naki férfi nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett, a helyszíntől nem messze balesetet szenvedtek. A kiérkező rendőrök az eljárás során megállapították, hogy a férfi ittas állapotban vezette az autót, valamint vezetői engedéllyel sem rendelkezett – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Dombóvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársai a naki férfit ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség és jármű önkényes elvétele bűntett, a kocsolai férfit pedig jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Mindketten beismerő vallomást tettek.

A rendőrség a nyomozást befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek a napokban átadták.
Read previous post:
Close