full screen background image
Keresés
2021 június 23 - szerda
  • :
  • :

Ittasan, jogsi nélkül okozott súlyos balesetet

Ittasan, jogsi nélkül okozott súlyos balesetet

2019.07.30. A Tamási Rendőrkapitányságon befejezték a 2018. július 1-jén Gyönk és Udvari között történt baleset körülményeinek a vizsgálatát, melyet egy 20 éves fiatal okozott ittasan, jogosítvány nélkül – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Egy személygépkocsival közlekedett egy ötfős – fiatalokból álló – társaság 2018. július 01-jén a hajnali órákban Gyönk belterületén Udvari irányába, amikor a jármű vezetője – egy 20 éves Udvariban élő fiú – elveszítette uralmát az autó felett, letért az útról és a bal oldalon lévő fás-bokros területre sodródott.

Az autóban ülők mindannyian megsérültek, egy lány súlyos sérüléseket szenvedett, míg egy fiúnál súlyos egészségromlást okozott a felelőtlen autókázás. Egyikük sem használta a biztonsági övét, ketten kirepültek az autóból. Már az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy a sofőr ittas volt a baleset bekövetkezésekor, és még vezetői engedéllyel sem rendelkezett. A társaság egy buliból hazafelé menet kocsikázott, amikor a baleset megtörtént.

A 20 éves sofőrrel szemben büntetőeljárást folytattak a tamási rendőrök, neki súlyos egészségromlást okozó ittas járművezetés bűntett elkövetése miatt kell felelnie.

A Tamási Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close