full screen background image
Keresés
2019 július 27 - szombat
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott Szekszárdon

Ittasan okozott balesetet, majd elhajtott Szekszárdon

2017.08.15. Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki ittasan balesetet okozott, majd elhajtott Szekszárdon.

A 47 éves tolnai férfi február 14-én 20 óra 55 perckor személygépkocsival közlekedett Szekszárdon, a Szövetség utcán a Holub utca irányába. A kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget egy másik járműnek, melynek következtében összeütköztek. A férfi ezt követően adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendőrök a nyomozás során egy órán belül azonosították a jármű vezetőjét, majd alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott. Az ittasság tényét a későbbi szakértői vizsgálat is alátámasztotta. A férfit a rendőrök előállították, majd ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészség részére a napokban átadták.

* A kép illusztráció


ElőzőFelújítják a görbői kúriát, Vörösmarty egykori lakhelyét KövetkezőEgy 33 éves nő halt meg az 56-os úton történt balesetben


Read previous post:
Egy 33 éves nő halt meg az 56-os úton történt balesetben

2017.08.15....

Kutyát mentettek a rendőrök Mórágynál

2017.08.15....

Close